oktober 5, 2015

KIP printers

logo kip 2013

De toonaangevende digitale grootformaat lasersystemen van KIP stellen u in staat om hoogwaardige afdrukken te produceren.
Ontdek de bekroonde KIP imaging technologieën, die zijn ontworpen om de werking van alle systemen te verbeteren. Zoals High Definition Print Technology en Real Time beeldbewerking voor superieure output.

Tegen een aantrekkelijke prijs (lage TCO) afdrukken produceren en tegelijkertijd de impact op het milieu verminderen? Klik op de onderstaande modellen en ontdek meer over KIP of neem contactmet ons op.

kip family

KIP C7800

kip printers 1

De nieuwe KIP C7800 biedt u vele voordelen, graag bespreken wij met u welke voordelen dat zijn voor uw werksituatie.

Lees meer: KIP C7800

Met de komst van de KIP System K Software Suite, introduceert KIP voor de eerste keer samengestelde software die wordt ingezet op al zijn grootformaat systemen – zowel voor zwart-wit als kleur – waaronder bijvoorbeeld de nieuwe KIP 940. Dankzij de Touch screen tablet-navigatie met gestandaardiseerde systeemiconen, is het werken met verschillende KIP-systemen eenvoudiger en profiteren gebruikers van de naadloze besturing van kleur en zwart-wit printmogelijkheden. De KIP System K Software Suite bestaat uit een aantal modules die precies zijn afgestemd op de behoeften van de klant en biedt daarmee nieuwe functies voor grootformaatsystemen

KIP brengt met zijn KIP System K Software Suite een hele nieuwe wereld binnen handbereik van de gebruikers. Het principe van deze volledig nieuwe softwareontwikkeling is de uniforme System K-bediening, die gebaseerd is op tablet-navigatie via een nieuwe, goed gestructureerde interface met gekleurde toetsen en diverse functionele verbeteringen. Vanaf nu beschikken alle nieuwe KIP-systemen, zowel voor kleur als zwart-wit, over de nieuwe KIP K Software.

De eerste is de onlangs geïntroduceerde KIP 940, een dry-toner systeem dat alle voordelen biedt van zijn voorganger, de succesvolle KIP C7800. De nieuwe KIP 940 beschikt als extra over de zeer snelle print-in-one-pass. Gebruikers in een technische, grafische of kantooromgeving kunnen voordeel behalen uit de vele kwaliteiten van het nieuwe KIP 940 kleur en z/w grootformaat printsysteem.

Met de KIP System K Software is gebruiksvriendelijke bediening echt intuïtief dankzij een helder 12.1 inch display dat zeer snel reageert op de instellingen, met name omdat KIP System K beschikt over KIP Touch. Hierdoor komen de instellingen van alle systemen en printfuncties sterk overeen met het gebruik van een moderne tablet. Het gebruikersgemak van de display – die al eenvoudig in gebruik was – is verder verbeterd om te voldoen aan de verwachtingen van de gebruiker. Na het selecteren van een functie in het scherm, worden overeenkomstige instellingen getoond onderaan de display, zodat gebruikers niet langer door meerdere pagina’s hoeven te bladeren om verschillende instellingen in te voeren. Omdat het zeer intuïtief is, heeft de KIP K Software geen leercurve en is het systeem erg eenvoudig in gebruik, zelfs voor nieuwe gebruikers van KIP-systemen.

Een duidelijke verbetering ten opzichte van eerdere softwareversies is dat gebruikers geen andere code meer in hoeven te voeren voor iedere softwaremodule. In KIP System K Software activeert één code alle functies die de gebruiker nodig kan hebben. De nieuwe software biedt ook de mogelijkheid om software, zoals printstuurprogramma’s, rechtstreeks vanaf het systeem te downloaden. Een nieuw Windows-besturingssysteem biedt twee verschillende weergaven met goed gepositioneerde iconen.

Een andere verbetering betreft de KIP Status Monitor, die gebruikers een melding geeft voor hun printopdrachten. Voor gebruikers die moeten afdrukken via AutoCAD, biedt KIP een AutoCAD gecertificeerd HDI-besturingssysteem, dat ervoor zorgt dat de gebruiker direct kan afdrukken vanuit deze applicatie. Gebruikers die in de cloud werken, hebben verschillende mogelijkheden om verbinding te maken met cloud-diensten zoals Dropbox, Google Drive, SharePoint en nog veel meer.

KIP 770

kip printers 2

KIP 770 multifunctional Groot Formaat Digital Copier
De multifunctionele led-laser printer. De KIP 770 print met een snelheid van 2 A0 per minuut. Printresolutie: 600 x 600 dpi Mediatoevoer 1 rol, één papierlade
Compact design inclusief geïntegreerde KIP CIS scanner met Real Time Thresholding en USB-poort voor extra gebruiksgemak.
Via KIP cloudprinting direct bestanden uploaden en delen.
Lage exploitatiekosten, economisch en ecologisch verantwoord, standaard voorzien van PostScript voor het gebruik en ontwikkeling van pdf formaten en kostenaccounting functies

Lees meer: KIP 770

KIP 7170

 

kip printers 3
De KIP 7170, print met een snelheid van 4 A0 per minuut!

Lees meer: KIP 7170

KIP 7770

kip printers 4

KIP 7770 multifunctional
“De KIP 7770 met de KIP ONLINE Vouwstraat is een Premium INHOUSE Repro Oplossing tegen ongekend lage vaste en variabele afdrukkosten”
Aldus Theo Gevers van Bouwbedrijf gebroeders van Wanrooij te Geffen.
Nu met nieuwe KIP System K SoftwareDe multifunctionele led-laser printer. De KIP 7770 print met een snelheid van 5 A0 per minuut. Printresolutie: 600 x 2400 dpi Mediatoevoer uitgerust met 2 of 4 rollen.
Compact design inclusief geintegreerde KIP scanner en USB-poort voor extra gebruiksgemak.
Via KIP cloudprinting direct bestanden uploaden en delen.
Lage exploitatiekosten, standaard voorzien van PostScript voor het gebruik en ontwikkeling van pdf formaten en Total Print Management Toepassingen

Lees meer: KIP 7770

KIP 7970

kip printers 5kip printers 4
KIP 7970 multifunctional
De multifunctionele led-laser printer. De KIP 7970 print met een snelheid van 7 A0 per minuut. Printresolutie: 600 x 2400 dpi Mediatoevoer uitgerust met 2 of 4 rollen. Compact design inclusief geintegreerde KIP scanner en USB-poort voor extra gebruiksgemak.
Via KIP cloudprinting
direct bestanden uploaden en delen.
Lage exploitatiekosten, standaard voorzien van PostScript voor het gebruik en ontwikkeling van pdf formaten en kostenaccounting functies

Lees meer: KIP 7970

KIP Color 80

KIP Color 80 multifunctioneel full color systeem
De KIP Color 80 is een grootformaat full color printer en is ontworpen voor productie printomgevingen.
Met een operationele snelheid van meer dan 2.000 vierkante meter per uur, is de KIP color 80 de meest productieve grootformaat LED-kleurenprinter in de wereld.
Via KIP cloudprinting direct bestanden uploaden en delen.

Lees meer: KIP Color 80